Dermia Solution – kuukauden kotihoitopaketti

79,00 

Helppoa, nopeaa ja tehokasta, turvallista ja yksilöllistä ihonhoitoa kotona.

Kotihoitopaketti räätälöidään juuri sinun ihon tarpeiden mukaan. Olen Sky-kosmetologi, ihoanalyysin teen etänä kysymysten ja kuvien perusteella. Klikkaa paketti ostoskoriin, katso tarkasti että yhteystietosi  ovat oikein ja maksa, tämän jälkeen otan yhteyttä sähköpostitse ja teen muutamia kysymyksiä, vastaa näihin ja lähetä ihostasi kuva. (Kaikki kuvat tulen hävittämään ihoanalyysin jälkeen.) Tämän jälkeen lähetän ihoanalyysin ja kotihoito-ohjeet sähköpostitse ja tuotteet joko postitse tai voit noutaa paikan päältä.

Kuvaus

Kotihoitopaketti sisältää kuorinnan 15ml, skin corrector erikoiskasvovesi 20ml jolla pehmeä kuoriva vaikutus, seerumin 15ml ja voiteen 20ml

Dermia Solution kotihoitotuotteet joista valitsen ihotyypillesi sopivat tuotteet :

Cleansing gel Hellävarainen puhdistusgeeli on suunniteltu poistamaan meikin ja epäpuhtaudet saaden ihon tuntumaan puhtaalta, raikkaalta ja kirkkaalta. Sopii kaikille ihotyypeille, eikä sisällä saippuaa, mineraaliöljyjä tai alkoholia.

Enzyme Exfoliant Kuorinta sisältää korkean pitoisuuden mikrokapseloituja hedelmistä peräisin olevia entsyymejä, jotka kuorivat hellävaraisesti vain kuolleet ihosolut ilman ärsytystä. Hyaluronihappo tehokosteuttaa voimakkaasti ja tekee ihon kirkkaaksi jakiinteäksi. Voidaan jättää yön ajaksi vaikutuksen tehostamiseksi.

Light peeling kevyt hedelmähappokuorinta  , kuorinta pehmentää sitruuna-, maito-, ja sokerihapon avulla uloimman kerroksen, hyvä akne,  rasvaiselle  / sekaiholle. Rasvainen iho puhdistuu talista, kuivasta ihosta tulee vastaanottavainen uusille tuotteille ja pigmenttihäiriöt vaalenevat, suuret ihohuokoset puhdistuvat ja vähitellen pienenevät säännöllisellä käytöllä.

Skin Corrector on paljon enemmän kuin tavallinen kasvovesi. Se on nestemäinen tehoseerumi, joka sisältää vaikuttavan seoksen kuolleita ihosoluja poistavia tehoaineita. Seerumi aktivoi ihon uusiutumisprosesseja ja saa sen imemään tehoaineita paremmin itseensä. 63% seos aktiivisia aineosia. Tärkeimmät aineosat, salisyylihappo, niasiinimidi, taikapähkinäuute, maitohappo, kateenkorvauute

Hyaluron Complex hyaluronihappoa sisältävä tiivis seerumi kosteuttaa nopeasti, parantaa ja vahvistaa ihoa. Voimakkaasti tulehdusta lievittävät aineosat rauhoittavat ärtyneen ihon ja tekevät siitä vastustuskykyisemmän. Sopii kaikille kosteutta kaipaaville  ihotyypeille.

Hyaluron Complex Plus jonka sisältämä tiivis paketti peptidejä aktivoi tehokkaasti ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Voimakkaat aktiiviset aineosat huomattavasti vahvistavat ihoa, madaltavat ryppyjä ja antavat pitkäkestoista kosteutta ja heleyttä.

Lift Complex Plus silottava tehoboosteri vähentää ihon roikkumista ja tekee kasvonpiirteistä selkeämmät. Tehostaa ihon omaa kollageenin tuotantoa. Kiinteyttää ja madaltaa ryppyjä ja juonteita näkyvästi.

Purifying Complex Erittäin tehokas liuos tukkeutuneelle, akneen taipuvaiselle, herkälle ongelmaiholle. Salisyylihappo, phytoshingosine ja telagyn (tetra-peptidi) luovat kolmenkertaisen vastuksen finneille, mustapäille ja bakteeritulehduksille ja herkistymiselle. Voimakas tulehdusta lievittävä vaikutus vahvistaa herkistynyttä ihoa ja katkaisee ongelmien kierteen ja ihon ärtymisen bakteerikasvua estämällä.  Lievittää merkittävästi myös rosacean oireita.

 Brigtening Complex ihonväriä tasoittava ja hyperpigmentaatiota lievittävä monitehoinen hoitoeerumi, joka säätelee uuden pigmentin muodostumista.  Vahvistaa soluja ympäristön ärsykkeitä vastaan ja korjaa pigmenttihäiriöitä.

Cell Balance Light Cream kevyt tasapainottava ennenaikaiselta ikääntymiseltä suojaava ja sitä vastaan taisteleva 24h- voide. antaa iholle ylivoimaista kosteutta sekä häivyttää tulehduksesn merkkejä ja tasoittaa ihon väriä punaisuutta poistamalla. Madaltaa ryppyjä ja vahvistaa ihoa kollageenituotantoa aktivoimalla. Jättää iholle mattapinnan. Sopii kaikille ihotyypeille. Erityisen tehokas rasvoittuvalle, tukkeutuneelle, epätasaiselle epäpuhtauksiin taipuvaiselle herkälle iholle, jossa suurentuneet ihohuokoset.

Cell Balance Rich Cream tarjoaa ihollesi kaikki tärkeät ravintoaineet, joita se tarvitsee taistellakseen ikääntymisen merkkejä vastaan. Kiinteyttää veltostunutta ihoa, madaltaa ryppyjä ja aktivoi ihon luonnollista kollageenin tuotantoa. Sisältää valikoiman peptidejä, saa ihon oman uusiutumisprosessin aktivoitumaan. Kiinteyttää, korjaa sekä palauttaa iholle nuorekkaan hehkun. Sopii kuivalle ja erittäin kuivalle, aikuiselle iholle.

Final Care Hydra erittäin tehokas uudistava päivä- ja yövoide, jossa on yhdistelmä kosteuttavia aineosia sekä ihoon kulkeutuvan A-vitamiinin anti-ageing vaikutus. Sisältää myös tehokkaita tulehdusta lievittäviä aineosia, jotka häivyttävät näkyviä vaurioita ja antavat iholle uutta elastisuutta ja elinvoimaa. Sopii kaikille ihotyypeille- täydellinen tuote nuorelle iholle.

Element Protector on enemmän kuin aurinkosuoja. Sekoitus toistensa vaikutuksia voimistavia korkealuokkaisia aktiiviaineita vahvistaa ihoa ja lisää sesn vastustuskykyä ympäristön vaikutuksille. Antaa suoja UVA- ja UVB- säteilyä vastaan sekä suojaa äkillisiltä lämpötilojen vaihteluilta ja muilta päivittäisiltä haasteilta. Sen sisältämät tehoaineet neutralisoivat saasteiden j avapaiden radikaalien vaikutuksia.

Final Care Sun  aurinkosuoja kerroin 25, UVA- Ja UVB säteilyä vastaan. Voide suojaa ihoa kuivumiselta.  Hienostunut ja toimiva aurinkosuoja antaa päivittäistä suojaa jokaiselle iholle. Kevyt mattapintainen koostumus, ei jätä kalvoa iholle, kaikille ihotyypeille.