Kotihoitopaketti Bielenda

35,00 90,00 

Helppoa, nopeaa ja tehokasta, turvallista ja yksilöllistä ihonhoitoa kotona.

Kotihoitopaketti räätälöidään juuri sinun ihon tarpeiden mukaan. Olen Sky-kosmetologi, ihoanalyysin teen etänä kysymysten ja kuvien perusteella. Klikkaa paketti ostoskoriin, katso tarkasti että yhteystietosi  ovat oikein ja maksa, tämän jälkeen otan yhteyttä sähköpostitse ja teen muutamia kysymyksiä, vastaa näihin ja lähetä ihostasi kuva. (Kaikki kuvat tulen hävittämään ihoanalyysin jälkeen.) Tämän jälkeen lähetän ihoanalyysin ja kotihoito-ohjeet sähköpostitse ja tuotteet joko postitse tai voit noutaa paikan päältä.

Poista

Kuvaus

Bielenda on puolalainen kosmetiikkasarja, joka suosii tuotteissaan luonnon raaka-aineita sekä ekosertifioituja ainesosia. Sarjassa löytyy hoitoja ja tuotteita kaikille ihotyypeille.

Tutkitusti ihotyypille sopivat ainesosat, hyvin imeytyvät koostumukset ja runsas määrä aktiiviaineita tekevät ihonhoitotuotteista tehokkaita.

2 hoitotuotteen paketti: Puhdistustuote ja kuorinta 35€

3 hoitotuotteen paketti: Puhdistustuote, kuorinta ja seerumi/voide 55€

4 hoitotuotteen paketti: Puhdistustuote, kuorinta, seerumi ja voide 70€

5 hoitotuotteen paketti: Puhdistustuote, kuorinta, seerumi, päivä ja yövoide 85€

6 hoitotuotteen paketti: Puhdistustuote, kuorinta, seerumi, päivä- ja yövoide + 3 naamio pussia n. 4-6 käyttökertaan.  90€

Paketteihin voi lisätä silmänympärysvoiteen +15€

Lisätiedot

Hoitopaketti

2 hoitotuotteen paketti, 3 hoitotuotteen paketti, 4 hoitotuotteen paketti, 5 hoitotuotteen paketti, 6 hoitotuotteen paketti, + silmänympärys voide